Eenhart

Er is Éen.

There is only ONE.

Wil JIJ hem een Naam geven?

Of heeft hij dat zelf al gedaan en heeft hij die naam aan jou verteld? Is zijn naam Allah? God? The Creator? Hij-die-niet-gekend-kan-zijn? Over Jahweh bijvoorbeeld. Ik begreep van Daan van Kampenhout dat de naam op zich geen betekenis heeft, maar wanneer je de letters omdraait de naam Hij/Zij betekent (mocht ik het fout hebben hoor ik het wel!).  Is Jahweh dan One? Bij de Seneca's wordt de Oorspronkelijke Bron der Schepping het Groot Mysterie genoemd. Groot Mysterie kan niet beperkt worden en is de Schepper van de Grote Geest. OK .....

There is only ONE. 

Maar zoals er vele wegen naar Rome leiden, leiden er vele wegen naar die Éne. Of is specifiek Jouw weg de enige ware? In trance had ik tegelijkertijd hulp van een Mongoolse Sjamaan, een Rabbi, een Mullah, een Soefi en een Indiaan. Samen werkend aan dat ene zelfde doel. Heling! Weer Éen worden. Want zo simpel is het. Daarvoor zijn we hier op Aarde. Om weer heel te worden. Weer One te worden.

Met religies heb ik niet zo veel op. Het zijn geinstitutionaliseerde verbindingskanalen die ooit door één of meerdere personen tegelijkertijd werden ontdekt en vormgegeven. En ze zijn gewoon allemaal waar! Net zo als die vele, vele verbindingskanalen die door ander individuen zijn ontdekt en die niet zijn geinstitutionaliseerd of die nog niet zijn ontdekt of verteld. Die zijn ook allemaal waar. Het Universum is oneindig groot en het aantal wegen naar die Ene dus ook. Je kan via de Pleiaden, maar ook via de Zon. Via het Christus-kanaal en via de weg van de draaiende Soefi. Verbinden doe je via je eigen Fluit of chakra-stelsel en met welk type blikopener je dat open maakt zal het Universum echt een worst zijn. Zolang je maar opengaat en je een kanaal wordt om de Hemelse energie op de Aarde te laten komen en vice versa.

Ik resoneer waanzinnig op de verbindingstechnieken van de Noord-Amerikanse Indianen. Terwijl ik toch al vanaf mijn 18e met de Maagd Maria al een goede band had. Ik ben in menig kerkje spontaan voor Haar op mijn knieën gegaan. Maar de visioenen in en rond mijn eerste en volgende Zweethutten hebben me zo ongelooflijk geraakt en zó veel vertrouwen gegeven; de verbinding met die cultuur was zó overduidelijk ...... Op een dag raakte ik volledig in paniek en voor wat voor reden dan ook reed ik 'even' met mijn motor vanaf mijn werk heen en weer naar huis. En pakte ik een bon. Later bleek dat op die dag Orval Looking Horse -the 19th Keeper of the White Buffalo Calf Woman Holy Pipe- in samenspraak met een groot aantal door angst bevangen indianen restricties hadden gesteld aan de mensen die Zweethutten mochten leiden. Ik denk dat ik -zelfs op die afstand- hun angst heb gevoeld: ik was echt compleet in paniek. De manier ook waarop ik mijn Heilige Pijp en mijn Naam heb gekregen getuigen ook van een hele diepe en vertrouwde band met de Indiaanse manier van Verbinden met het Al. Wie weet had ik ook wel via andere kanalen dezelfde verbindingen kunnen leggen. De techniek is in feite niet interessant. Het gaat om de Verbinding. 

Ik heb wel het idee dat het ook een truc van het Universum is om mensen te laten incarneren op andere delen van de wereld dan waar hun Zielekracht ligt. Dan moeten ze op zoek en dat maakt dat we elkaar meer gaan ontmoeten en kennen én sneller mengen. Zo ontmoette ik een in Nederland wonende Marokkaanse jonge vrouw die (naar mij later duidelijk werd) last had van Zieleklachten met Inuit-symptomen. Het kan je lot maar wezen! En de Atantis- en Lemurische Zielen die hier weer naar toe komen. Heb je in het verleden al energetisch kunnen communiceren, kom je nu weer in een of ander lompe audiowereld terecht, waar miljarden mensen elkaar niet eens kunnen verstaan. Ben je lekker mee! Maar goed: het is nobel dat ze hun krachten komen brengen en het zal nodig zijn. Maar benijden doe ik ze niet.